Ekonomi Manşet Zonguldak

2.Zonguldak Genel Ticaret Fuarı başladı

2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ziyaretçi kabul etmeye başladı. Açıklama şöyle: Fuarımız; Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) işbirliği ve Zonguldak..

2.Zonguldak Genel Ticaret Fuarı başladı

2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ziyaretçi kabul etmeye başladı.

Açıklama şöyle:

Fuarımız; Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) işbirliği ve Zonguldak Valiliği’nin desteğiyle Zonguldak’ın genel ticaret ve ekonomisine katkı sağlamayı, ticari ekonomisine can suyu olarak, kentimizde sürdürülebilirlik ve çeşitli firmaların ev sahipliği yapabileceğimizi, yatırımcı firmaların ilgisini çekerek yeni projelere olanak sunabileceğini, Almanya ve Zonguldak ile genel ticaret fuarları açısından köprü kurarak Avrupa ve Almanya ticaret hacmini geliştirmeyi amaçlıyor. Zonguldak ilimizin sanayi ve turizim alanında gelişmesine kalkınmasına olanak sunan 2. Genel Ticaret Fuarımız, kentimiz adına iyi bir PR ve katılımcı firmalara iyi bir müşteri portföyü oluşturmaktadır.

4 5 Mayıs tarihinde 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek olan fuarımıza tüm üyelerimizi, iş insanlarımızı, değerli hemşerilerimizi ve ilgi duyan herkesi bekleriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL