Magazin

Ünlü Oyuncu Sinem Kobal’ın Tatil Albümüne Göz Atın!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve çocuklarıyla birlikte gittikleri Mauritius tatilinden yeni fotoğraflar paylaştı. Kobal ve İmirzalıoğlu’nun örnek evlilikleriyle tanındığı biliniyor. Çift, 2016 yılında evlenmiş ve 2020’de ilk..

Ünlü Oyuncu Sinem Kobal’ın Tatil Albümüne Göz Atın!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve çocuklarıyla birlikte gittikleri Mauritius tatilinden yeni fotoğraflar paylaştı. Kobal ve İmirzalıoğlu’nun örnek evlilikleriyle tanındığı biliniyor. Çift, 2016 yılında evlenmiş ve 2020’de ilk kızları Lalin’i, 2022 yılında da Leyla’yı kucaklarına almışlardı.

Sinem Kobal, uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı ancak sosyal medya paylaşımlarıyla tekrar gündeme gelmeye başladı. Son olarak ailesiyle Mauritius’a giden Kobal, tatil anlarını takipçileriyle paylaşarak “Mauritius, sürpriz dolu. Aile albümü” notunu düştü. Paylaştığı mutlu aile fotoğrafları binlerce beğeni ve yorum aldı. Ancak bazı takipçileri, Kenan İmirzalıoğlu’nun önde yürümesini eleştirdi. Özellikle bir karede İmirzalıoğlu’nun önde, Sinem Kobal’ın ise çocuklarıyla arkada yürümesi tartışma yarattı. Bazı takipçiler, bu durumu “Erkek işte hep aynı” diye yorumladı.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve çocuklarıyla Mauritius tatilinden paylaştığı mutlu aile fotoğraflarıyla gündemde kaldı. Kobal’ın sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı haline gelmesi, takipçileri tarafından dikkatle takip ediliyor. Özellikle ailece geçirdikleri keyifli anların paylaşılması, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Ayrıca, Kenan İmirzalıoğlu’nun önde yürümesi konusundaki eleştiriler de konuşulmaya devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL