Magazin

MASAK Telefonla Aradı, Şoke Oldum! Kobra Murat’ın Beklenmedik Durumu

Geçen yıl, ünlü şarkıcı Murat Divandiler’in mal varlığıyla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Kobra Murat, MASAK’ın telefonuyla şaşkına döndü. Açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Kobra Murat, “18 kilo altın, 18 ev ve..

MASAK Telefonla Aradı, Şoke Oldum! Kobra Murat’ın Beklenmedik Durumu

Geçen yıl, ünlü şarkıcı Murat Divandiler’in mal varlığıyla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Kobra Murat, MASAK’ın telefonuyla şaşkına döndü. Açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Kobra Murat, “18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var” sözleriyle herkesi şaşırtmıştı. Ancak aslında bu açıklamalarının yanlış anlaşılmasından dolayı MASAK’ın dikkatini çektiğini öğrendi.

Kobra Murat, haberlerde yer alan “18 kilo altınım var” ifadesinin aslında “Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur” şeklindeki bir açıklamadan kaynaklandığını ve bu nedenle telefonunun susmadığını belirtti. Aramızda Kalmasın programına konuk olan Kobra Murat, MASAK’ın kendisini arayarak inceleme altına aldığını ve bunun nedenini sorguladığını anlattı. Kendisine “Dilan Polat’tan dolayı camiada olan insanlar” arasında olduğu için incelenmesi gerektiği belirtilen Murat Divandiler, bu duruma şaşırdığını dile getirdi.

Ayrıca Kobra Murat, 18 kilo altının patlama sebebi olan bir televizyon programında banka hesabı bilgilerinin ve vergi ödemelerinin MASAK tarafından sorgulandığını öğrenince “El koyacaklar sandım” şeklinde ifadeler kullandı. Bu süreçte özellikle kendisini şaşırtan ve endişelendiren durumların bazı yanlış anlamalardan kaynaklandığını vurgulayan Murat Divandiler, bu durumu şaşkınlıkla karşıladığını belirtti. Overall, this situation seems to have caused a lot of confusion and concern for the famous singer Kobra Murat.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL