Magazin

Ünlü Oyuncu Ali Burak Ceylan, Depremzede Ailesine Köşk Temin Etti!

Ünlü oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan, geçtiğimiz yıl Üsküdar’da düşürdüğü cüzdanını bulup kendisine getiren Muhammed Irmak’a ve ailesine köşk temin etti. 6 Şubat’taki depreme yakalanan aileye sahip çıktı. Ali..

Ünlü Oyuncu Ali Burak Ceylan, Depremzede Ailesine Köşk Temin Etti!

Ünlü oyuncu ve yapımcı Ali Burak Ceylan, geçtiğimiz yıl Üsküdar’da düşürdüğü cüzdanını bulup kendisine getiren Muhammed Irmak’a ve ailesine köşk temin etti. 6 Şubat’taki depreme yakalanan aileye sahip çıktı. Ali Burak Ceylan, Kalp Atışı dizisindeki oyunculuk performansı ile tanınmaktaydı. Kendisine yardım eden öğretmen Muhammed Irmak’ın ailesinin depremde evleri yıkılınca, Ceylan’ın aileye İstanbul’da köşk kiraladığı ortaya çıktı. Ceylan, yaptığı yardımı “onlarca yardımseverle birlikte yaptık, ben sadece organizasyonun yüzü oldum” şeklinde anlattı.

Muhammed Irmak isimli öğretmen, geçtiğimiz yıl cüzdanını bulduğunu bir oyuncunun depremden sonra kendilerine yardım ederek köşk kiraladığını anlattı. İsmi açıklanmayan Irmak’a yardım eden kişinin, Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıktı. Irmak, yaşadıklarını “Adıyaman’da öğretmenim. Yarıyıl tatili için ailemin yanına İstanbul’a gelmiştim. Akşam saatlerinde Üsküdar’da bir cüzdan buldum. İnternetten araştırdığım cüzdanın sahibinin ünlü oyuncu bir olduğunu öğrendim. Sosyal medyadan ulaşamadım. Sonra sahibi olduğu yapım şirketinin web sitesi üzerinden telefonuna ulaştım. Kendisi hediye vermek istedi ama kabul etmedim. ‘Bir gün dara düşersen ara beni’ dedi.”

Üç gün sonra Adıyaman’da bulunan ailesine dönen Muhammed Irmak, 12 saat sonra deprem yaşandı ve Irmak’ın evi sağlam olsa da akrabaları zarar gördü. 10 akrabası vefat ettiği için Ceylan’ı arayıp yardım istemiş ve Ceylan da 4 ailenin ve yaklaşık 20 kişinin elinden tutmuş. Deprem mağdurlarına yardım eden Ceylan’a Irmak minnettarlığını belirtti. Ceylan ise yardımını “sadece organizasyonu yapan ve görünen yüzü oldum” diyerek ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL