Magazin

Ünlü Komedyen Ata Demirer’in Hollywood Yıldızı İmajıyla Dikkat Çeken Değişimi

Ünlü komedyen Ata Demirer son dönemde verdiği kilolar ile dış görünüşüyle sıkça adından söz ettirmektedir. Geçtiğimiz yıldan beri sağlıklı beslenme ve spor hayatına dahil etme konusunda kararlı olan Demirer, bu..

Ünlü Komedyen Ata Demirer’in Hollywood Yıldızı İmajıyla Dikkat Çeken Değişimi

Ünlü komedyen Ata Demirer son dönemde verdiği kilolar ile dış görünüşüyle sıkça adından söz ettirmektedir. Geçtiğimiz yıldan beri sağlıklı beslenme ve spor hayatına dahil etme konusunda kararlı olan Demirer, bu değişimiyle Hollywood yıldızlarına selam göndermiştir. Geçtiğimiz hafta Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Empati” programına konuk olan Demirer, “30 kilo vermiş durumdayım” açıklaması yaparak zayıflama sırrını paylaşmıştır. Protein ağırlıklı bir diyet uygulayarak ve düzenli yürüyüş yaparak bu kiloları verdiğini belirtmiş ve çıkan mide ameliyatı haberlerini yalanlamıştır. Ayrıca insülin direnci olduğunu da açıklamıştır.

Ata Demirer’in dış görünüşündeki değişimiyle adından sıkça söz ettirdiğini belirtmek gerekmektedir. Ünlü komedyen, verdiği kilolarla birlikte yaptığı değişimle “Leon” imajını canlandırdığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştır. Bu paylaşım, hayranları tarafından büyük ilgi görmüştür. 1994 tarihli Sevginin Gücü (Leon: The Professional) filmindeki usta oyuncu Jean Reno’nun canlandırdığı “Leon” karakterine atıfta bulunan bu paylaşım, Demirer’in değişimine dair önemli bir gönderme olarak değerlendirilebilir.

Tüm bu gelişmeler, Ata Demirer’in genel sağlık durumu ve dış görünüşündeki değişim ile ilgili çıkan söylentileri netleştirmiştir. Ünlü komedyenin verdiği kilolar ve yeni imajıyla gündeme oturması, hayranları tarafından da büyük beğeni toplamıştır. Ata Demirer’in Hollywood yıldızlarına taş çıkartan değişimi, medyada da geniş yankı uyandırmıştır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL