Magazin

Türk Oyuncu Naz Elmas, Sosyal Medyada Yaptığı Paylaşımla Dikkat Çekiyor

Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu Naz Elmas, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Haziran Gecesi dizisinde canlandırdığı Havin karakteriyle ünlenen Naz Elmas, yıllardır ekranlardan uzaktı. Ancak son haliyle dikkatleri..

Türk Oyuncu Naz Elmas, Sosyal Medyada Yaptığı Paylaşımla Dikkat Çekiyor

Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu Naz Elmas, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Haziran Gecesi dizisinde canlandırdığı Havin karakteriyle ünlenen Naz Elmas, yıllardır ekranlardan uzaktı. Ancak son haliyle dikkatleri üzerine çekti. 40 yaşında olan Elmas, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Siyah yüksek bel bikini altı ve sweatshirt kombiniyle yaptığı paylaşım, özellikle tekne üzerindeki poz çok konuşuldu.

Unutulmaz yapımlar arasında yer alan Haziran Gecesi dizisindeki Havin karakteriyle tanınan oyuncu Naz Elmas, uzun bir süredir magazin gündeminde yer almadı. Ancak son paylaştığı fotoğraflarla kendine dikkat çekmeyi başardı. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çeken Elmas, 40 yaşında olmasına rağmen hala genç ve enerjik görünüyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı yüksek bel bikini altı ve sweatshirt kombiniyle hayranlarının beğenisini kazandı. Özellikle tekne üzerindeki poz, sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Naz Elmas, son paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Yıllardır ekranlardan uzak kalan oyuncu, 40 yaşındaki fit vücuduyla genç hayranlarının beğenisini kazandı. Özellikle siyah yüksek bel bikini altı ve sweatshirt kombini, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Elmas’ın tekne üzerindeki pozlarına yapılan yorumlar, sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Naz Elmas’ın dikkat çeken son halini görenler, oyuncunun genç ve bakımlı görünümüne hayran kaldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL