Magazin

Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk, genç sevgilisiyle aşk yaşarken: ‘Yemeklerine bayılıyor!’

Yaklaşık 20 yıl önce başlayan ilişki, Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla ünlenen Bilge Öztürk’ün 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya’nın yemeklerine olan hayranlığının bir haberi olarak internet sitelerine yansıdı…

Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk, genç sevgilisiyle aşk yaşarken: ‘Yemeklerine bayılıyor!’

Yaklaşık 20 yıl önce başlayan ilişki, Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla ünlenen Bilge Öztürk’ün 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya’nın yemeklerine olan hayranlığının bir haberi olarak internet sitelerine yansıdı. 2001 yılında başlayan Tarkan ve Bilge Öztürk ilişkisi, o dönemin magazin gündemine damgasını vurmuş, ancak şu an hala gündemde olan bir konu. Tarkan ile 7 yıl yaşadığı aşkla adını duyuran Bilge Öztürk, şu anda sevgilisi olan Daren Gerede Erkaya ile sık sık romantik pozlar veriyor.

Bilge Öztürk’ün verdiği röportajda, genç sevgilisi Daren Gerede Erkaya’nın yemeklerini çok sevdiğini ve Daren için alışverişe çıktığını, sevgilisinin yemeklerini çok sevdiğini ve onun için yemek yapmayı sevdiğini dile getirdi. Ayrıca, evlilik ve çocuk yapmayı düşünmediğini belirten Öztürk, ilişkisinin mutlu bir şekilde devam ettiğini ve evlilik yapmayı düşünmediğini dile getirdi. Öztürk, evlilik ve çocuk yapmaya karşı olduğunu ve şimdiye kadar evlenmediğini, eğer evliliği düşünen biri olsaydı, şimdiye kadar evlenirdiğini belirtti. Ayrıca, kız kardeşleriyle birlikte evliliğe karşı olduklarını da ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL