Magazin

Serenay Sarıkaya’nın Son Hamlesi: 40 Milyonluk Yeni Ev!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sadece oyunculuğuyla değil, özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren bir isimdir. Sanat dünyasının en çok kazanan isimlerinden biri olan Sarıkaya, kazancını genellikle gayrimenkul ve arsa..

Serenay Sarıkaya’nın Son Hamlesi: 40 Milyonluk Yeni Ev!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sadece oyunculuğuyla değil, özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren bir isimdir. Sanat dünyasının en çok kazanan isimlerinden biri olan Sarıkaya, kazancını genellikle gayrimenkul ve arsa yatırımlarıyla değerlendirmektedir.

Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir’le ilişkisiyle gündeme gelmiş ve şimdi de ev alışverişiyle gündemi meşgul etmektedir. Gözünü Boğaz’a dikerek, 40 milyon lira ödeyerek yeni bir ev satın alan Serenay Sarıkaya, geniş ve yeşil alanlarıyla dikkat çeken bir yer tercih etmiştir.

Ünlü oyuncunun öncesinde yaşadığı yer ise bir alışveriş merkezinin üzerinde bulunan bir rezidanstı. Ancak Sarıkaya, bu rezidanstan sıkılmış olacak ki, yeni ve daha lüks bir ev almaya karar vermiştir. Sarıkaya’nın özel hayatı da hayranlarının merak ettiği konulardan biridir. Geçmişte Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz, Umut Evirgen gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Sarıkaya, adı sık sık aşk dedikodularıyla anılmaktadır.

Serenay Sarıkaya’nın kazancını gayrimenkul ve arsa yatırımlarıyla değerlendirmesi, onun finansal açıdan oldukça akıllı bir karar aldığını göstermektedir. Hem güçlü oyunculuğu hem de maddi anlamda akıllı yatırımlarıyla dikkat çeken bir isim olan Serenay Sarıkaya, hem kariyeri hem de özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam edecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL