Magazin

Mehmet Ali Erbil’in 26 yaşındaki sevgilisi ve oğluyla akşam yemeği sürprizi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 66 yaşındaki oyuncu ve şovmen, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Daha önce açıklamalarıyla ve esprileriyle hafızalarda yer edinen Erbil, son dönemlerde yaşadığı aşklarla adından..

Mehmet Ali Erbil’in 26 yaşındaki sevgilisi ve oğluyla akşam yemeği sürprizi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 66 yaşındaki oyuncu ve şovmen, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Daha önce açıklamalarıyla ve esprileriyle hafızalarda yer edinen Erbil, son dönemlerde yaşadığı aşklarla adından söz ettiriyor. Erbil’in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik yolunda ilerlediği biliniyor. Bir ayrılıp bir barışan çiftin ilişkisi şimdilerde tam gaz devam ediyor. Çocuklarıyla sıkça karşı karşıya gelse de Erbil aşkından vazgeçmiyor. Bu kapsamda sevgilisi Ceylan ile oğlu Ali Sadi’yi tanıştırdı. Birlikte akşam yemeği yedikleri anlara ait kareyi de sosyal medya hesabından paylaştı. Masada kardeşi Mustafa Erbil de yer aldı. Mehmet Ali Erbil’in sevgilisini ailenin içine sokması, evliliğin yakın tarihte olacağına yorumlandı. Aşk yaşadığı 26 yaşındaki genç sevgilisi ve oğlu Ali Sadi ile birlikte bir akşam yemeğine çıktı.

Erbil’in son dönemlerde yaşadığı aşklarla adından söz ettiriyor. 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik yolunda ilerleyen ünlü oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı 26 yaşındaki genç sevgilisi ve oğlu Ali Sadi ile birlikte akşam yemeğine çıktı. Birlikte akşam yemeği yedikleri anlara ait kareyi de sosyal medya hesabından paylaştı. Mehmet Ali Erbil’in sevgilisini ailenin içine sokması, evliliğin yakın tarihte olacağına yorumlandı. Masada kardeşi Mustafa Erbil de yer aldı.

Ünlü oyuncu, sevgilisi Ceylan ile oğlu Ali Sadi’yi tanıştırdı. Daha önce açıklamalarıyla ve esprileriyle hafızalarda yer edinen Erbil, çocuklarıyla sıkça karşı karşıya gelse de aşkından vazgeçmiyor. Bir ayrılıp bir barışan çiftin ilişkisi şimdilerde tam gaz devam ediyor. Mehmet Ali Erbil’in evlilik yolunda ilerlediği biliniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL