Magazin

Hadise, Yeni Reklam Anlaşmasıyla 45 Milyon TL Kazandı!

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni bir reklam anlaşması yaparak gündeme gelmiştir. Geçen yıl bir pırlanta firmasının yüzü olan Hadise, müşterilerin tercihiyle tekrar bu markayla anlaşma yapmıştır. 2024 yılı için 45 milyon..

Hadise, Yeni Reklam Anlaşmasıyla 45 Milyon TL Kazandı!

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni bir reklam anlaşması yaparak gündeme gelmiştir. Geçen yıl bir pırlanta firmasının yüzü olan Hadise, müşterilerin tercihiyle tekrar bu markayla anlaşma yapmıştır. 2024 yılı için 45 milyon TL karşılığında bu markanın reklamlarında yer alacaktır. Reklam ve fotoğraf çekimleri ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecektir.

Hadise’nin özel hayatıyla da gündeme gelmişti. Ancak ünlü şarkıcı, iş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliklerini 30 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen bir duruşma ile sonlandırmışlardır. Bu olay da medyanın ilgisini çekmişti. Hadise’nin kısa süren bu evliliği ve sonrasında boşanma haberleri uzun süre konuşulmuştu.

Hadise’nin markalarla yaptığı reklam anlaşmaları ve özel hayatıyla ilgili haberler, onun her zaman gündemde kalmasını sağlamaktadır. Cesur tercihleri ve güçlü sahne performansıyla kendine özgü dişil enerjiyi yansıtan Hadise, popülerliğini reklam anlaşmalarıyla da pekiştirmektedir. Gelecek günlerde Hadise’nin yeni reklam kampanyalarıyla tekrar gündeme gelmesi beklenmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL