Magazin

Dünyaca Ünlü Oyuncu Megan Fox’un Olay Yaratan Son Pozları!

Dünyaca ünlü oyuncu olan Megan Fox, özel hayatı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelmektedir. Megan Fox, geçmişte Brian Austin Green ile olan ilişkisiyle tanınmıştır ve son zamanlarda ünlü rap..

Dünyaca Ünlü Oyuncu Megan Fox’un Olay Yaratan Son Pozları!

Dünyaca ünlü oyuncu olan Megan Fox, özel hayatı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelmektedir. Megan Fox, geçmişte Brian Austin Green ile olan ilişkisiyle tanınmıştır ve son zamanlarda ünlü rap sanatçısı Machine Gun Kelly ile yaşadığı yasak aşkla da konuşulmaktadır. Aynı zamanda ‘Transformers’ serisindeki ‘Mikaela Banes’ rolüyle de tanınan Fox, dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilmektedir. 37 yaşında olan Megan Fox, son dönemde yaptığı değişikliklerle de dikkat çekmiştir. Kızıl saçları ve büyütülen göğüsleriyle eleştirilere maruz kalan Fox, bu eleştirilere aldırmadığını belirtmiştir. Kendi halinden memnun olduğunu ifade etmiştir.

Megan Fox’un göğüslerini büyütmesiyle gündeme gelen Fox, sık sık cesur kıyafetleri ve pozlarıyla da dikkat çekmektedir. Son paylaşımında, zincir benzeri file mini elbisesiyle poz veren Fox, kıvrımlarını sergilemiş ve hayranlarından büyük beğeni toplamıştır. Sosyal medyada olay yaratan bu paylaşım, Fox’un cesur tarzını bir kez daha kanıtlamıştır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL