Magazin

Demet Akalın, Hayatının Film Olması İçin Hangi Ünlü Oyuncuyu Reddetti?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Jess Molho ile bir program yaparak gündemde kalmayı başardı. Program sırasında ikili, eğer hayatları bir film olsa adını ne koyacaklarını tartıştı. Demet Akalın, hayatının filme alınmasını..

Demet Akalın, Hayatının Film Olması İçin Hangi Ünlü Oyuncuyu Reddetti?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Jess Molho ile bir program yaparak gündemde kalmayı başardı. Program sırasında ikili, eğer hayatları bir film olsa adını ne koyacaklarını tartıştı. Demet Akalın, hayatının filme alınmasını istemediğini belirtti. Jess Molho, bu konuda ısrar ederek Demet Akalın’a kimin rolünü oynaması gerektiğini sordu. Jess Molho’nun önerisi üzerine Demet Akalın, Gonca Vuslateri’yi kabul etti. Ancak, daha sonra programda “Çok gülüp içi kan ağlayan biri olabilir, kim olabilir?” diye sordu. Jess Molho ise Hande Erçel’i önerdi. Fakat, Demet Akalın, Hande Erçel’in kendisini oynayamayacağını ve tercih etmeyeceğini söyledi. Bu durum program sırasında gündem oluşturdu ve oldukça konuşuldu. Demet Akalın’ın bu açıklaması, hayatının bir film olmasına yönelik spekülasyonlara neden oldu.

Bu olay canhaber.com sitesinde yer aldı. Bu durum Demet Akalın ve Hande Erçel’in hayatları hakkında önemli bir tartışma konusu oldu. Jess Molho’nun programında gerçekleşen bu konuşma, hayatının filme alınması durumunda Demet Akalın’ın tercihleri hakkında ipuçları verdi. Bu olay, Demet Akalın ve Hande Erçel’in farklı sosyal çevrelerde nasıl algılandığı ve kimin hayatının bir film olmaya daha uygun olduğu konusunda da tartışma yarattı. Tüm bu detaylar, programda yaşanan konuşmanın toplumda nasıl yankı uyandırdığını gösteriyor ve Demet Akalın’ın popülerliğini artırıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL