Güncel Kdz.Ereğli Manşet

Sesli “Biz sizin hizmetkarınız olmaya talibiz”

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat..

Sesli “Biz sizin hizmetkarınız olmaya talibiz”

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli ve İYİ Parti heyeti Beykent Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli ve İYİ Parti heyeti Beykent Sitesi sakinlerinin davetine katıldı.


Site sakinleri 2007-2009 yılları arasında Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı yapan Murat Sesli’nin hizmetlerini unutmadıklarını belirterek, kendisine her türlü konuda güvendiklerini söyledi. Site sakinleri “Önceki Belediye Başkanlığı döneminde asfalt yapınca duvara sıfır oldu. Oradan da su geliyordu sitenin içerisine. Bende işe gideceğim; siteden arkadaşıma ‘Murat beye selamımı söyle. Eski Kızılca Köyü muhtarı olduğumu söyle, o gerekeni yapacaktır’ dedim. Söyledi, üç gün sonra bizim arka tarafa 30 santim yüksekliğinde o kirişi yapıverdi. Murat Sesli bizim babamızın oğlu değil ama bizim arkadaşımız, dostumuz. Doğruları da söylemek lazım; samimidir, sıcaktır. Gönül, kibir yoktur. Yanına spontane şekilde her türlü girebileceğimiz bir arkadaşımız. Sizlere de zaten çok iyi tanıyorsunuz. O yüzden çokta fazla bir şey söylemeye gerek yok.” diye konuştu.

“Kadınlarımız Mayıs ayında Çanakkale gezisine hazır olsun”
Site sakinlerine hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi veren Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, kadınlara Mayıs ayında Çanakkale gezisine hazır olmalarını istedi. Sesli konuşmasında şu sözlere yer verdi: “2007-2009 yılları arasında ki belediye başkanlığımız döneminde başarılı işler yaptık. Belediyecilikte deneyimliyiz. Ekibimizle birlikte yaklaşık 1 yıldır çalışıyoruz. Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 100 proje ile Kdz. Ereğli’yi yeniden inşa etmeye geliyoruz. Şu ana kadar 10 mega projemizden 8’ini açıkladık, kalan ikisini de yakın zamanda açıklayacağız. Kdz. Ereğli’nin en büyük problemi trafik ve otopark. Bu sorunu ortadan kaldırmak için Kent Meydanı ile birlikte altına 4 bin araçlık otopark yapıyoruz. Burası dere kenarı ve geçenlerde bu dere taştı, çarşı esnafı büyük zarar gördü. Tabi bizim zamanımızda dere sürekli temizleniyordu. Geldiğimizde yine derenin temizliğini düzenli olarak yapacağız. Biliyorsunuz daha önce 3 bin 500 kadınımızı 67 otobüsle Çanakkale’ye gönderdik. Allah izin verirse ilk gezimize Mayıs ayında başlıyoruz. Her kes Çanakkale’ye gitmeye hazır olsun. Sadece Çanakkale değil Türkiye’nin bir çok bölgesine her yıl geziler düzenleyeceğiz. Kadınlarımıza çok önem veriyoruz. O nedenle meclis listemizde 11 kadın üyemiz var.


Kdz. Ereğli’nin değişik yerlerinde hayata geçireceğimiz güzel projelerimiz var. Size yakın olanda güzel bir projemiz var. Cezaevi yakında buradan kaldırılacak. Cezaevi ve Jandarma’nın olduğu yere spor kompleksi yapıyoruz. Altında yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, kadınlarımız için jimnastik salonu, açık ve kapalı halı saha, basketbol ve voleybol sahaları, yine altına da 500 araçlık otopark yapıyoruz. Biz sadece insanlara değil diğer canlılara da hizmet etmek istiyoruz. İlçemize tüm ameliyatların yapılabileceği bir hayvan hastanesi yapıyoruz. Barınağımızı büyütüyoruz. Aynı komplekse hayvan oteli yapıyoruz. Şehir dışında giderken hayvanlarınızı buraya ücretsiz bırakabileceksiniz. 24 saat hizmet veren birde hayvan ambulansımız olacak.”

“Biz sizin hizmetkarınız olmaya talibiz”
Seçimlere kuzeni Murat Sesli ile birlikte girmeye mecbur bırakıldığını anlatan Sesli, Kdz. Ereğli’nin 5 yılının daha heba olmaması için Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve meclis üyesi ekipleri ile hizmet için yola çıktıklarını ifade etti. Sesli k…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL