Güncel Kdz.Ereğli Manşet

Özdemir,Devlet Kurumlarıyla uyum içinde çalışabilen belediye

Devlet Kurumlarıyla uyum içinde çalışabilen , kurumları koruyan , rahatlatan, çalışmalarını kolaylaştıran bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Her kurumu ile , bürokrasi ile amirler ile memurlar ile barış içinde..

Özdemir,Devlet Kurumlarıyla uyum içinde çalışabilen belediye

Devlet Kurumlarıyla uyum içinde çalışabilen , kurumları koruyan , rahatlatan, çalışmalarını kolaylaştıran bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Her kurumu ile , bürokrasi ile amirler ile memurlar ile barış içinde bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz.

Ereğli’nin, birilerinin egolarını tatmin etme ve kibirlerine itaat etme zorunluluğu ortadan kaldırmak için göreve talibiz.

Kavgacıların bertaraf edilip kavganın ortadan kalktığı bir Ereğli hızla alt yapı ve gereklilikleri tüm kurumları ile yerine getirip İl olma mücadelesinde başarılı sonuca ulaşabilir.

Kurumlar baskı altında , amir, memur korku ile yönetiliyor. Şehir kavga halinde.
Yetmezmiş gibi aday beyler her gün birbirleri için yaptıkları utanç verici ithamlarla hem halkın taraflara bölünmesine sebep oluyorlar hemde bu oluşturdukları kaos ortamı ile kazansalar bile asla Ereğli’ye bir hizmet yapamayacaklarını ve Ereğli menfaatleri için mücadele edemeyeceklerini ilan etmiş oluyorlar.

İşte bu noktada İlkay ÖZDEMİR olarak diyorum ki şehrimizi egolara hırslara teslim etmeyelim ve hep birlikte Ereğli’ye huzur getirelim.

Ereğli’de kavgalar bitmeli !

Haydi Kdz. Ereğli’ye Kadın eli değsin !

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL