Kdz.Ereğli Manşet Siyaset

Likoğlu partisinin belediye ilçe ve belde başkanlarını ziyaret etti

CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Uğur Likoğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Likoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner ve CHP..

Likoğlu partisinin belediye ilçe ve belde başkanlarını ziyaret etti
CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Uğur Likoğlu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Likoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner ve CHP Kandilli Belde Başkanı Fikri Görmüş ve yönetimini ziyaret etti.
CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Uğur Likoğlu, Eşi Begüm Likoğlu ile birlikte ziyaretlerde bulunarak Zonguldak ve Ereğli’nin öncelikli sorunları ve çözümlerini dile getirdi. CHP İlçe teşkilatı ziyaretinde teşvik sıralamasında Kdz. Ereğli’nin hak ettiği payı alması için güncelleme yapılması gerektiğini vurgulayan Likoğlu, Başkan Uzuner’e teşekkür etti.  Likoğlu konuşmasında, “Teşvik sıralamasında Kdz. Ereğli olarak bölgesel bazda 3. Zonguldak geneli ilçe bazında ise 2. Sıradayız. İlçemizin hak ettiği yatırımları alması için bu sıralamanın güncellenmesi gerekiyor. Ereğli’miz için önemli olan bu konuda bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız.
Ayrıca Üniversite Kampüs projesi için heyecanlıyız fakat yeni kampüs alanı ile birlikte yeni bölümlerin Ereğli’ye gelmesi, hem ekonomimize hem de şehrimizin gelişimine katkı sağlayacaktır. Kdz. Ereğli’ye gelen öğrenci sayısını arttırmamız gerekiyor. Kdz. Ereğli’de doğmuş, büyümüş, bu şehirde ticaretini ve yatırımını yapan bir insan olarak herkes gibi benimde bu şehre bir borcum var. Kdz. Ereğli’nin gelişmesi için ne gerekiyorsa bunu her platform da dile getirmek bizlerin bir görevi. Üzerimize ne düşüyorsa elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerinde yer verdi.
Likoğlu çifti İlçe teşkilatı ziyareti sonrasında, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Posbıyık, Likoğlu’na adaylık yolunda başarılar diledi.
Ardından CHP Kandilli Belde Başkanı Fikri Görmüş’ü makamında ziyaret eden Likoğlu, Kandilli Beldesi ile ilgili kendisi ile fikir alışverişinde bulundu.
Son olarak Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ı ziyaret eden Likoğlu, Merkez TTK lojmanlarının bakımı yapılmadığından atıl vaziyette olduğunu ve bu lojmanların biran önce ya bakımlarının yapılması yada TTK tarafından genelgeye uygun şekilde satışa sunulması konusuna değindi.
Likoğlu yapmış olduğu ziyaretlere ilişkin açıklamasında, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner ve yönetimi, CHP Kandilli Belde Başkanı Fikri Görmüş’e ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL