Güncel Manşet

Kdz. Ereğli SBD Ödülünün, TTB’ye Verilmesine Çok Ağır Sözler…

Kdz. Ereğli Sevgi Barış ve Dostluk Festvali (SBD) Ödülü’nün Türk Tabibiler Birliği (TTB) Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’ya verilmesinin Bölgedeki ve ilçedeki siyasi tepkileri sürüyor. Bakın Neler dediler;..

Kdz. Ereğli SBD Ödülünün, TTB’ye Verilmesine Çok Ağır Sözler…

Kdz. Ereğli Sevgi Barış ve Dostluk Festvali (SBD) Ödülü’nün Türk Tabibiler Birliği (TTB) Konsey Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’ya verilmesinin Bölgedeki ve ilçedeki siyasi tepkileri sürüyor.

Bakın Neler dediler;

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Uysal

PKK’ya yönelik operasyonlara karşı çıkan, PYD’nin silahlı kolu olan YPG’nin sözde eş başkanı olan, ‘Öcalan’a Özgürlük Platformu’ kuran, Mehmetçiğe değil, hendekçiye destek olan, ‘ortada aşı yok solüsyon var.’ diyerek yerli aşı Türkovac’ı itibarsızlaştıran Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya SBD Ödülü verilmesi kabul edilemez.’

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar

CHP’den Atatürk’ü ve izlerini silen ancak PKK üniformalı sempatizanlara Sevgi Barış Dostluk ödülü veren CHPTürkiye’ye düşmanlık yapan tüm unsurlarla birlikte hareket eden CHP, bu ülkenin en büyük sorunu haline gelmiştir.

Maalesef ki CHP artık Atatürk’ün kurduğu parti değildir. Sevgi, Dostluk, Barış kelimeleri CHP için yüz karası olmuştur. Kirli ittifakların kirli ortakları, TTB’ye ödül versin.

PKK tarafından öldürülen doktorlar için tek kelime etmeyen din düşmanı PKK sevici, TTB’nin Başkanına, Sevgi Barış ve Dostluk ödülü veren Halil Posbıyık acilen bu hatasından dönmelidir.’

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından ilçemizde düzenlenen Sevgi Barış Dostluk Festivali’nde bu yıl Sevgi Barış dostluk adı altındaki ödülün daha önce ‘terör örgütü PKK propagandası yapmaktan’ ceza alan, Türkiye’nin Ermenilere sözde soykırım yaptığı yalanını savunan ve terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’a sözde özgürlük platformu kurucuları arasında yer alan Türk Tabipler Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’ya verilmesini kınıyoruz.

Bu ödül sağlık çalışanları adına verilecekse ülkesini, milletini seven ve savunan bir sağlık çalışanı bulunamamış mıdır? Ülkemizde ve İlçemizde vatansever ve canını ortaya koyan fedakar o kadar sağlık çalışanı temsilcisi ve sağlık çalışanı varken, adeta bir ‘Terör sevicisi’ ne sağlıkçıları temsil ettiği iddiasıyla ‘Sevgi Barış Dostluk’ ödülü verilmesi tam bir aymazlıktır.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı istediği kişiye istediği ödülü verebilir. Ancak, bu ödül Kdz. Ereğli adına asla verilmemelidir. Kdz. Ereğli halkı vatanseverdir ve Sevgi Barış Dostluk ödülünü adeta bir ‘Terör sevicisi’ kişiye verilmesini asla kabul etmeyecektir.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı bu tarihi hatadan dönmeye davet ediyor, ödül listesinden Türk Tabipler Birliği Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’yı çıkartmasını bekliyoruz.’

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtük

‘Her olayda millete ters düşen ve siyasete alet olmuş kurumlarla bir yere varmak mümkün değildir. Türk Tabipler Birliği isimli bölücü yapılanma Türk hekimlerini temsil edemez, onların çatısı olamaz. Doktorlarımız şifa ümidimizdir. Sevgi ve saygıya layık hekimlere tek bir lafımız yoktur fakat nerede bir melanet varsa TTB oradadır.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı; PKK terör örgütünün propagandasını yapmaktan yargılanmıştır. PKK terör örgütüne karşı yaptığı operasyonlar nedeniyle Türk Devletinin yargılanmasını istemiştir. ‘Barış İçin Öcalan’a Özgürlük’ platformunun kurucularındandır.

PKK‘nın yanında olanlar bunlardır, HDP‘nin ayakçıları bunlardır, bölücülüğün propagandasını yapan bunlardır. Bunlara doktor demek, Türklüğe ve doktorluğa yapılmış en büyük hakarettir.

Kdz. Ereğli ilçemizde yapılan festivalde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık‘ın Şebnem Fincancı‘ya Sevgi Barış Dostluk ödülünü verecek olmasını tekrar gözden geçirmesini tavsiye ediyorum. Kdz. Ereğli halkı için yapılan festivalde, Kdz. Ereğli halkı adına verilecek ödülü halkımızın vicdanı kabul etmeyecektir.

Kdz. Ereğli halkı adına, kahraman sağlık çalışanlarımızı temsilen bu kişiye ödül verilmemesi gerektiğini tekrar hatırlatıyorum, ödülün tüm Ereğli ve tüm Türkiye‘de kabul görmüş kişilere verilemesi gerektiğini düşünüyorum.’

BBP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu

‘Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen festival kapsamında bu yıl verilecek olan Sevgi Barış Dostluk ödülü, terör örgütü propogandası yapmaktan dolayı hapis cezası alan ve TBMM‘ye girişi yasak olan, Sevgi Barış Dostluk Ödülünün bu yılki sahibi, silahlı terör örgütü propagandası yapmaktan dolayı hapis cezasına çarptırılan,

Terör örgütü PKK’ya yönelik Zeytin Dalı harekatına savaş diyerek karşı çıkan, hendek operasyonlarında devleti katliam yapmakla suçlayıp, terör yandaşı bildiriye imza atan, PKK’nın Suriyedeki uzantısı YPG’nin sözde eşbaşkanına barış ödülü veren,

Türkiye’de sivillerin öldürüldüğünü söyleyip yargılanması çağrısında bulunan, PKK Terör Örgütü Başı Abdullah Öcalan için kurulan “Öcalana Özgürlük Platformu “ kurucuları arasında yer alan, Ermeni soykırımı yalanlarıyla, ülkemizi soykırımcı ilan edenlerden biri olan,

Türk Tabipler Birliğinin  Başkanı Prof. Dr Şebnem Korur Fincancıya veriliyor olmasını bir akıl tutulması olarak algılıyor, Ereğli halkımıza ve yüce Türk Milletimize yakışmayan  bu ayıptan bir an önce vaz geçilmesini bekliyor ve şiddetle kınadığımızı ifade diyoruz.’

MHP Kdz. Ereğli Eski İlçe Başkanı Talat Şeker

‘Festival kisvesi altında, Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığı tarafından; Abdullah Öcalan’a Özgürlük Platformu üyesi, TTB Bşk. Şebnem Fincancı’ya “Sevgi-Barış-Dostluk” ödülü verilmesini Kdz.Ereğli halkının bir ferdi olarak kınıyorum.

Hamd olsun; Apo/terör sevicisine verilen Sevgi-Barış-Dostluk ödülüne karşı çıkacak kadar dar kafalı! Bir akşam komünist, bir akşam milliyetçi olacak kadar kafası güzel değiliz.’
AK Parti Eski Zonguldak Milletvekili Fatuk Çaturoğlu
‘Ülkenin bölünmez bütünlüğüne savaş açmış PKK terörünü destekleyen,Ermeni tezlerini savunan TC’yi katiam ile suçlayan birine ödül vermek Atatürkçülük ve milliyetçilik ile nasıl bağdaşır.
Sahneye zaten transparan bir kıyafetle çıkmış Gülşen’e daha fazla aç biz senin kapalı olmana alışık değiliz demek nasıl bir muhafazakarlıktır.
Madem her düşünceden insanı temsil ediyorsunuz; bu konuda size eleştiri getiren binlerce insanı nasıl darkafıllıkla suçlamak nasıl bir demokratlıktır.
Ancak benim ideolojim, fikrim, partim yok diyen biri için bunlar çok normal.
Çünkü zaten başkan “Ben bir gün kominist,bir gün milliyetçi,birgün muhafazakar olurum yani duruma göre davranırım demiyor mu?
Bunun felsefi tanımı Makyavelizm’dir. Hedefleri ve çıkarları için her yolu mübah görme anlayışıdır. Bizim lügatimizde ki tanımı ise tek kelime ile omurgasızlıktır. Halk arasında daha başka tariflerde var ama ona yazmaya bizim terbiyemiz müsaade etmez,izin vermez’
AK Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kollları Başkanı Tunay Berber
Terör örgütünün bir numaralı şakşakçılarından Şebnem Korur FincancıEreğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından Sevgi Barış Ve Dostluk Ödülüne layık görüldü.
Barış İçin Öcalana Özgürlük Platformu Kurucusu Şebnem Korur FincancıEreğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından Sevgi Barış Ve Dostluk Ödülüne layık görüldü.
‘PKK İle Mücadele Bir Soykırımdır’ diyebilecek kadar vatan haini Şebnem Korur Fincancı, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Tarafından Sevgi Barış Ve Dostluk Ödülüne layık görüldü^.
Bu ilçemiz Ereğli için kara bir lekedir’

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL