Gündem Kdz.Ereğli Manşet Zonguldak

Kdz.Ereğli Polisevi’nde Kurban Bayramı programı düzenlendi.

Kdz.Ereğli Polisevi’nde Kurban Bayramı programı düzenlendi. Kaymakam Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ak Parti 25,26. Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Av.Ünal Demirtaş, Cumhuriyet Başsavcısı Akın..

Kdz.Ereğli Polisevi’nde Kurban Bayramı programı düzenlendi.

Kdz.Ereğli Polisevi’nde Kurban Bayramı programı düzenlendi.

Kaymakam Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Ereğli Belediye Başkanı Halil PosbıyıkAK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ak Parti 25,26. Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Av.Ünal Demirtaş, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akca, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Yunus Can Efe,

AK Parti İlçe Başkanı Av Saffet Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, CHP İlçe Örtgtü Başkanı Op.Dr. Eylem Ertuğrul, İYİ Parti İlçe Başkanı Op.Dr. Evrim BalbaloğluBBP İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, ETSO Başkanı Arslan Keleş, Özel Halk Otobüsleri Başkanı Baki Karaaslan

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sefayi YılmazErdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sinan Bozkurt ile Kurumsal İletişim Yöneticisi Pınar Elmas AdalıTürk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Kadın Gücü Koop Bşk Neriman Posbıyık, siyasi parti ilçe yöneticileri, ilçedeki sivil toplum kuruluşları temsilcileri, bürokratlar,  muhtarlar, gazeteciler ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

Kaymakamı Mehmet Yapıcı, daha görkemli şekilde bayram kutlamayı temenni ederek, “Bugün sevginin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin olduğu bir gün.

Bu vesile ile hepiniz bayramını kutluyorum. Bayramın öncelikle Kdz. Ereğli’mize, vatanımıza, milletimize tüm İslam alemine ve de tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, gelecekte bundan görkemli bayramlar kutlarız. Allah’a emanet olun” dedi.

Bayramlaşma programı kapsamında Huzurevi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Muharip Gaziler Derneği ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ziyaretleri gerçekleştirildi.

Haber :

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL