Kdz.Ereğli Manşet Siyaset

Kavga Ereğlimize hiç mi hiç yakışmadı!

Kdz. Ereğli Belediyesine, Meclisine ve İl olma yolundaki Ereğlimize hiç mi hiç yakışmayan kavga olayını şiddetle kınıyor ve ayıplıyoruz. Kdz. Ereğli belediye meclisinin 06.09.2023 tarihli olağan toplantısında belediyenin ukdesinde bulunan..

Kavga Ereğlimize hiç mi hiç yakışmadı!

Kdz. Ereğli Belediyesine, Meclisine ve İl olma yolundaki Ereğlimize hiç mi hiç yakışmayan kavga olayını şiddetle kınıyor ve ayıplıyoruz.

Kdz. Ereğli belediye meclisinin 06.09.2023 tarihli olağan toplantısında belediyenin ukdesinde bulunan taşınmazın satışı ile ilgili belediye Başkanlığınkca verilen satış önergesinin iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin oyları ile ret edilmesini meclisin takdiri olduğu için saygıyla karşılamak la beraber ertesi günü yapılan olağan meclis oturumunda yaşanan gerginliği ve verilen arada meclis üyelerinin demokratik taamüller dışına çıkarak bir birlerine ağır hakaret etmelerini, yumruklaşmalarını üzüntü ve endişeyle basından izledik, bu tür yakışık sız hareketlerin kdz. Ereğli belediyesine meclisine ve il olma yolundaki Ereğli mize hiç yakışmamıştır. Olayı şittdetle kınıyor ve ayıplıyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL