Güncel Kdz.Ereğli Manşet

Karadeniz Ereğli’deki Denizciler, Can Kurtarıyor!….

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde ülkemizin ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı arama kurtarma ekipleri ile birlikte..

Karadeniz Ereğli’deki Denizciler, Can Kurtarıyor!….

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde ülkemizin ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı arama kurtarma ekipleri ile birlikte can kurtarmaya devam ediyor.

Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) madencileri ile Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiyesi ve ERİDAK Arama Kurtarma Ekiplerinin yanısıra Karadeniz Ereğli’de bulunan Karadeniz Bölge Komutanlığı 2’inci Deniz İstihkâm Arama Kurtarma Timi (DİSAK), deprem bölgesindeki arama-kurtarma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Deniz İstihkâm Arama Kurtarma Timi (DİSAK),  Kahramanmaraş ve Hatay’da sismik cihazlarla, malzeme ve teşhizatla birlikte AFAD ile koordineli olarak arama-kurtarma faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

‘Şimdi Birlik Zamanı’ diyen tam donanımlı DİSAK Timleri, 2 tim ile Amasya İtfaiyesi ve AFAD gönüllülerinin koordineli çalışması sonucunda, Kahramanmaraş’ta 1 çocuğu daha enkaz altından sağ olarak kurtardı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL