Kültür & Sanat Manşet

Kadınlar El Ele Projesi’nin İkincisi: Gazze’de Mağdur Kadınlara Destek

“Kadınlar El Ele” adlı projenin ikincisi, Gazze’de yaşanan insanlık dramının mağdurları olan kadınlar ve çocuklara destek olmak amacıyla düzenlenecek. Proje, geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında başlatılmış ve..

Kadınlar El Ele Projesi’nin İkincisi: Gazze’de Mağdur Kadınlara Destek

“Kadınlar El Ele” adlı projenin ikincisi, Gazze’de yaşanan insanlık dramının mağdurları olan kadınlar ve çocuklara destek olmak amacıyla düzenlenecek. Proje, geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında başlatılmış ve sergide satılan ürünlerin geliri ihtiyaç sahibi kadınlara aktarılmıştı. Bu yılki hedef teması ise Gazze’de zulüm gören kadınlara yardım etmek.

Projeyi yürüten Ressam Seran Özölçer, kadın dayanışmasıyla elde edilen gelirleri İsrail’in saldırılarına maruz kalan Gazzeli kadınlara bağışlayacaklarını belirtti. Özölçer, projenin amacının sadece maddi yardım sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda toplumsal sorumluluk duygusuyla hareket eden kadınların bir araya gelerek ortaya koydukları dayanışma ile daha geniş kitlelere ulaşmak olduğunu söyledi. Bu önemli girişimin; sadece bir yardım projesi olmaktan öte, insanları bu durumlar karşısında bilinçlendirmek ve duyarlılıklarını artırmak adına potansiyel bir farkındalık yaratma misyonunu taşıdığını vurguladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL