Güncel Kdz.Ereğli Manşet

Gülüçlüler, AK Parti seçim ofisine akın ediyor…

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı, 1 Nisan’a kilitlendi. Belediye Başkanı Kerim Sönmez’in seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakan Gülüçlüler, AK Parti seçim ofisine akın ediyor. Türkiye Mahalli İdari Seçimleri’ne 15 gün..

Gülüçlüler, AK Parti seçim ofisine akın ediyor…

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı, 1 Nisan’a kilitlendi. Belediye Başkanı Kerim Sönmez’in seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakan Gülüçlüler, AK Parti seçim ofisine akın ediyor.


Türkiye Mahalli İdari Seçimleri’ne 15 gün kaldı. Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde de gün sayılıyor. Seçim çalışmalarına aylar öncesinde ‘Kerim Sönmez’ ile başlayan AK Parti’de hedef seçimi farkla kazanmak…
Gülüç Belediyesi’nde 33 yıl çalıştıktan sonra senelerini verdiği belediye için belediye başkan adayı olan Kerim Sönmez ise kendisine gösterilen sevgiyi karşılıksız bırakmıyor. Çalışma temposunu her geçen saat arttıran Sönmez, arkasına aldığı iktidar gücü ile beldede sıkmadık el bırakmıyor. Merkez Seçim Ofisi’ne gelen Gülüçlüler’le uzun sohbetler yapan Sönmez, Gülüç için hazırladığı projeleri bir bir seçmene anlatıyor.
Sohbet aralarında ise Gülüç Belediyesi’nde halkı ‘temsil’ etme sıkıntısının olduğunu yineleyen Sönmez, “hiç merak etmeyin. Gülüç’te tek yürek olduk. Gülüç’te kardeşliğin teminatı AK Parti, sizi en iyi şekilde temsil edecek başkanın adı da Kerim Sönmez olacak. Nisan ayı Gülüçlü’nün yüzünün gülmeye başladığı ay olacak” diyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL