Güncel Manşet Zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Zonguldaklı Madencilere Teşekkür…

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremden etkilenen Hatay‘da incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde adından söz ettiren Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) madencileri ile buluştu. TTK Madenci ekiplerini ziyaret ederek kurtarma faaliyetleri ve yürütülen..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Zonguldaklı Madencilere Teşekkür…

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremden etkilenen Hatay‘da incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde adından söz ettiren Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) madencileri ile buluştu.

TTK Madenci ekiplerini ziyaret ederek kurtarma faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TTK Genel Müdür Yardımcısı Fazlı Uncu ilede bir süre görüştü.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli‘nin madencilerle olan fotoğrafını paylaşarak, “Hatay’da arama kurtarmada görev yapan kahramanlarımızla buluşarak hizmet ve fedakarlıkları için teşekkür etti. Madencilerimiz, sesleriyle umut, kahramanlıklarıyla cesaret, fedakârlıklarıyla örnek oldular.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL