Eğitim Kdz.Ereğli Manşet

BEÜ lisansüstü öğrenciler için eğitim programı düzenledi

Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Efecan Karagöl’ün yürütücülüğünde lisansüstü öğrencilere yönelik hazırlanan “TÜBİTAK 2237-A Lisansüstü Öğrencilerin Bilimsel Yayın Üretkenliğini Arttırmaya Yönelik Akademik Okuma, Yazma ve Yayınlama Eğitimi”nin açılışı..

BEÜ lisansüstü öğrenciler için eğitim programı düzenledi

Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Efecan Karagöl’ün yürütücülüğünde lisansüstü öğrencilere yönelik hazırlanan “TÜBİTAK 2237-A Lisansüstü Öğrencilerin Bilimsel Yayın Üretkenliğini Arttırmaya Yönelik Akademik Okuma, Yazma ve Yayınlama Eğitimi”nin açılışı Kdz. Ereğli Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinin lisansüstü öğrencilere yönelik hazırladığı TÜBİTAK 2237-A desteği alan “Lisansüstü Öğrencilerin Bilimsel Yayın Üretkenliğini Arttırmaya Yönelik Akademik Okuma, Yazma ve Yayınlama Eğitimi” yüksek lisans ve doktora öğrenimi gören öğrencilerin aktif katılımıyla 27 Ekim tarihinde Ereğli Öğretmenevi’nde açılışı yapıldı.

27-30 Ekim tarihlerinde devam etmesi planlanan projede akademik okuryazarlık konusunda beceri ve yetkinlik kazandırmanın amaçlandığı, Eğitimin hedeflediği çıktı, yüksek lisans ve doktora öğrenimi gören öğrencilerin; akademik metinleri okuma, yazma ve yayımlama becerilerini geliştirmek ve bilimsel yayın üretkenliğini arttırma olduğu bildirildi..

Yürütücülüğünü Doç. Dr. Efecan Karagöl’ün üstlendiği eğitimde yer alan eğitimcilerin adları şu şekilde:

Karabük Üniversitesinden Prof. Dr. Ali Çağatay Kılınç ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Kurnaz, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinden Prof. Dr. Kaya Yıldız ve Prof. Dr. Yusuf Cerit, Bartın Üniversitesinden Doç. Dr. Arzu Çevik, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinden ise Doç. Dr. Canan Tunç Şahin, Doç. Dr. Murat İnce, Doç. Dr. Oğuzhan Karadeniz, Doç. Dr. Okan Bilgin, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Yıldırım Bilgen ve Dr. Öğr. Üyesi Canay Pekbay.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL