Manşet Siyaset Zonguldak

AK Parti’nin Zonguldak Milletvekilleri, Tekrar Aday Oldu!…

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili aday adaylığı için başvurularını AK Parti Genel Merkezi‘ne yaptı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ‘Demokrasinin tecelligahı gazi meclisimizde Zonguldak’ı..

AK Parti’nin Zonguldak Milletvekilleri, Tekrar Aday Oldu!…

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili aday adaylığı için başvurularını AK Parti Genel Merkezi‘ne yaptı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ‘Demokrasinin tecelligahı gazi meclisimizde Zonguldak’ı temsil etmek üzere; tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışan yegane parti, AK Parti’mize 28. Dönem aday adaylık başvurumuzu yaptık. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin’ dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, ‘Millete karşı değil, millet için siyaset yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkem ve şehrim için hizmet edebilmek amacıyla 28.Dönem Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptım. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah.’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL