Kdz.Ereğli Manşet Siyaset

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Yönetimi ziyaretlere başladı.

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına  atanan Av. Muhammet Mücahit Andiç ve yönetim kurulu protokol ziyaretlerine başladı. Ak Parti İlçe  Başkanlığı’ndan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylığı için istifa eden İbrahim Sezer’in..

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Yönetimi ziyaretlere başladı.

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına  atanan Av. Muhammet Mücahit Andiç ve yönetim kurulu protokol ziyaretlerine başladı.

Ak Parti İlçe  Başkanlığı’ndan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylığı için istifa eden İbrahim Sezer’in yerine Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına ataması yapılan Av.Muhammet Mücahit Andiç yapmış olduğu yeni yönetim kurulu ile birlikte protakol ziyaretlerine başladı.

İlk ziyaretlerini ilçe kaymakamı Mehmet yapıcı’ya yapan Andiç ve yönetim kurulu üyeleri,  ilçemiz ile ilgili karşılıklı iştişarelerde bulunduklarını ifade ettiler.

İkinci ziyaretlerini ,Kdz.Ereğli Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığına yapan Av.Muhammet Mücahit Andiç ve Yönetim kurulu  Kdz.Ereğli Büyük Birlik Partisi Başkan Yusuf Karaoğlu ve Yöetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı .Samimi bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı hayırlı olsun temennilerin sonrası Başkan Andiç, 

”Genel Seçimlerde Cumhur İttifakı Olarak Omuz Omuza Verdiğimiz Mücadeleyi Yad Ederek Yerel Seçimler Öncesi İstişarelerde Bulunduk.Değerli Başkanımız Ve Yönetim Kurulu Üyelerimize Sıcak Karşılamalarından Dolayı Bir Kez Daha Teşekkür Ederiz”dedi.

Günün son ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Örgütüne Yapıldı.CHP ilçe Başkanlığında Başkan Ali Kocamanoğlu ve Yönetim kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti İlçe Başkanı M.Mücahit Andiç ve yönetim kurulu hayırlı olsun temennilerinden sonra. İlçe sorunları iştişare edildi .CHP ilçe başkanı Ali Kocamanoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL