Kdz.Ereğli Manşet Siyaset

MHP adayı Bozkurt: “Seçimi açık ara alacağız”

14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçim çalışmaları kapsamında dün ve bugün programlarını Zonguldak, Kilimli, Devrek, Kdz. Ereğli ve Alaplı’da yoğunlaştıran Bozkurt, pazaryeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, Devrek ve Zonguldak’ta iftar..

MHP adayı Bozkurt: “Seçimi açık ara alacağız”

14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçim çalışmaları kapsamında dün ve bugün programlarını Zonguldak, Kilimli, Devrek, Kdz. Ereğli ve Alaplı’da yoğunlaştıran Bozkurt, pazaryeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, Devrek ve Zonguldak’ta iftar programlarına katıldı.

BİNLERCE EL SIKTI

Bozkurt ortaya koyduğu performans ile kamuoyundan yoğun ilgi görürken, özellikle Alaplı İlçesi Mollabey pazarı, Kdz. Ereğli Pazarı ve esnaf ziyaretlerinde binlerce el sıktı Zonguldak’lı hemşerileri ile buluştu.
Ayrıca Kilimli’de teşkilat mensupları ile bir araya gelen Bozkurt, cenaze törenlerine katıldı, Zonguldak Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen iftar programında ülkücü camia ile biraya geldi.

MHP OLARAK GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYORUZ.

Bozkurt buralarda yaptığı konuşmada, Toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:
Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşıyoruz. Her kesimden vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Vatandaşa seçimde kendimizi daha iyi anlatabilirsek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri başta olmak üzere Cumhur ittifakının bir ferdi olan MHP olarak seçimleri açık ara alacağımıza yürekten inanıyorum. Seçimde MHP olarak halkımızla güç birliği yapıyoruz. Bu bölgenin bir evladı olarak Allah’ın izniyle seçimi kazanacağımızdan da eminim. MHP tarihinin en yüksek oyunu alarak bu seçimlerden çıkacaktır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL